Cutting the line – en mixed media workshop

29 augusti 10.00–14.40
Kostnadsfritt

Workshopen med Petra Börner och Annelie Carlström ställer om och blir digital, via programmet Zoom och museets webbsajt.

Ge dig själv och ditt skapande ny energi och inspiration. Detta är ett unikt tillfälle att få vägledning av konstnärerna/illustratörerna Petra Börner och Annelie Carlström, som är aktuella i sommarens utställning ”Drawn to the line”. Få nya idéer till ditt skapande och inblick i arbetet som illustratör och konstnär. I workshoparna kommer ni att få arbeta med allt ifrån kollage av pappersklipp och blyertsfrottage till att illustrera karaktärer.

Workshopen börjar med ett uppstartsmöte via Zoom, där Annelie och Petra presenterar sig själva och går igenom vad ni ska jobba med under dagen. Efter mötet arbetar du vidare på egen hand, med hjälp av ett antal filmer som finns tillgängliga på museets webbsajt. Sedan möts ni alla upp igen via Zoom, för återkoppling och ev. feedback (det sistnämnda för den som vill).

Datum: 29 augusti
Tid: 10.00–14.40
Plats: Gratisprogrammet Zoom (videotelefoni) och teckningsmuseet.se
Anmälan/frågorinfo@teckningsmuseet.se, 0430-154 51 (max 20 deltagare) .
Vid anmälan behöver vi din mejladress för att kunna bjuda in dig till mötet och ge dig den information du behöver. Du behöver ladda ner videotelefoniprogrammet Zoom för att kunna delta. Workshopen är kostnadsfri.